دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 04 - 29 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی
آش سبزی شیرازی
آشپزی

طرز تهیه آش سبزی شیرازی؛ وعده فراموش نشدنی

اسفند ۲۵, ۱۴۰۲ 1۰

یکی از جذاب ترین غذاهای شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش قلمکار دارد. سوپ جذابی که طرفداران زیادی دارد و بهتر می توان آن را در خانه تهیه کرد.

یکی از غذاهای جذاب شیراز، آش سبزی است که شباهت زیادی به آش قلمکار دارد. سوپ جذابی که طرفداران زیادی دارد و بهتر می توان آن را در خانه تهیه کرد.

مواد لازم:

گوشت بره روی استخوان: 500 گرم

سبزیجات (تره فرنگی، ترخون، شوید): 400 گرم

نخود: 100 گرم

عدس: 100 گرم

لوبیا قرمز: 100 گرم

برنج دانه متوسط: 100 گرم

پیاز: 1 عدد

پیاز تند: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم

ترخون خشک: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. حبوبات را از شب قبل خیس کنید. حبوبات را آبکش کنید و دو بار روی آن آب تازه بریزید و با کمی نمک روی آتش بگذارید تا بپزد.

2. گوشت را با یک عدد پیاز، کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی آتش بگذارید تا گوشت بپزد. برنج را جداگانه بپزید.

3. سبزی ها را بعد از تمیز کردن خرد کرده و خوب تفت دهید تا پخته شوند. وقتی لوبیاها کاملاً پخته شدند، آنها را به برنج و سبزیجات پخته شده اضافه کنید.

4. وقتی گوشت کاملاً پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و استخوان ها را جدا کرده، گوشت را هم زده و به همراه آب آن به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید.

5. در یک قابلمه کوچک کمی روغن داغ کرده و نیمی از پیاز داغ را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ داخل سوپ در حال جوش بریزید.

6. ترخون را خیس کرده، خرد کرده و به سوپ اضافه کنید. ⅓ سوپ را در ظرف دیگری بریزید و خوب بزنید و سپس به سوپ اضافه کنید.

7. بعد از چند جوش، آش کاملا جا می افتد و می توانید آش سبزی شیرازی را در ظرف مناسبی گذاشته و با پیاز داغ تزیین کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

آرمان سلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + هجده =

×
  • ×