جمعه , ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 03 ساعت :
» آشپزی » مربای گل سرخ ، خوش عطر و خوش رنگ
تهیه مربای گل سرخ خوش عطر و خوش رنگ
آشپزی

مربای گل سرخ ، خوش عطر و خوش رنگ

فروردین ۳۱, ۱۴۰۳ 0۰

مربای گل سرخ یکی از خوش‌مزه‌ترین مرباهای فصل بهار و تابستان است.

مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوش‌مزه‌ترین انواع مربا است که طعم بی‌نظیری دارد. این مربا از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • گل محمدی تازه: نیم کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: ۲/۵ لیوان
  • گلاب: یک لیوان
  • جوهرلیمو: یک‌دوم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

نحوه درست کردن مربای گل سرخ خوش رنگ

گل محمدی را پر کرده و با آب سرد بشویید. داخل صافی بریزید و سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.

شکر و آب را مخلوط کنید. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شکر در آب حل شود. سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. آب لیمو را اضافه کنید و بلافاصله گلها را داخل مواد بریزید. حرارت را کم کنید. گلها را با کفگیر له کنید تا در شربت خیس بخورد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. در صورت تمایل می توانید کمی پودر هل اضافه کنید.

یک گلدان بزرگ مخصوص مهمانی را برای یک گل آرایی معاصر پر کنید. هنگامی که مربا غلیظ شد ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله ته قابلمه را در یک کاسه آب و یخ قرار دهید تا سریع خنک شود. وقتی مربا روی حرارت باشد کمرنگ است ، اما وقتی روی یخ به سرعت خنک شود گلبرگها را رنگارنگ تر می کند و نیازی به رنگ غذا ندارد.

مربا را در ظرف در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

اگر می خواهید از گل های خشک استفاده کنید ، آب ، شکر و گلاب را درون قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. حالا اسانس لیمو را اضافه کنید. ۵۰ گرم رزماری خشک را در قابلمه بریزید و با قاشق فشار دهید تا در شربت غوطه ور شود. قابلمه را بگذارید تا یک ساعت روی حرارت کم بپزد و غلیظ شود.

از آنجا که رنگ این مربا با زیبایی مربا تازه با گل ها مطابقت ندارد ، می توانید چند قطره رنگ گل اضافه کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

×
  • ×