مربای گل سرخ ، خوش عطر و خوش رنگ
مربای گل سرخ یکی از خوشمزهترین مرباهای فصل بهار و تابستان است.
مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزهترین انواع مربا است که طعم بینظیری دارد. این مربا از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.
مواد لازم:
- گل محمدی تازه: نیم کیلو
- شکر: یک کیلو
- آب: ۲/۵ لیوان
- گلاب: یک لیوان
- جوهرلیمو: یکدوم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
گل محمدی را پر کرده و با آب سرد بشویید. داخل صافی بریزید و سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
شکر و آب را مخلوط کنید. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شکر در آب حل شود. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. آب لیمو را اضافه کنید و بلافاصله گلها را داخل مواد بریزید. حرارت را کم کنید. گلها را با کفگیر له کنید تا در شربت خیس بخورد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. در صورت تمایل می توانید کمی پودر هل اضافه کنید.
یک گلدان بزرگ مخصوص مهمانی را برای یک گل آرایی معاصر پر کنید. هنگامی که مربا غلیظ شد ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله ته قابلمه را در یک کاسه آب و یخ قرار دهید تا سریع خنک شود. وقتی مربا روی حرارت باشد کمرنگ است ، اما وقتی روی یخ به سرعت خنک شود گلبرگها را رنگارنگ تر می کند و نیازی به رنگ غذا ندارد.
مربا را در ظرف در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
اگر می خواهید از گل های خشک استفاده کنید ، آب ، شکر و گلاب را درون قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. حالا اسانس لیمو را اضافه کنید. ۵۰ گرم رزماری خشک را در قابلمه بریزید و با قاشق فشار دهید تا در شربت غوطه ور شود. قابلمه را بگذارید تا یک ساعت روی حرارت کم بپزد و غلیظ شود.
از آنجا که رنگ این مربا با زیبایی مربا تازه با گل ها مطابقت ندارد ، می توانید چند قطره رنگ گل اضافه کنید.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.