جمعه , ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 03 ساعت :
» آشپزی » مربای هویج ، نارنجی خوشمزه
درست کردن مربای هویج خوشمزه و نارنجی رنگ
آشپزی

مربای هویج ، نارنجی خوشمزه

اردیبهشت ۴, ۱۴۰۳ 0۰

مربای هویج بسیار ساده است و در تمام فصول سال قابل تهیه است.

مربای هویج یکی از مربا های بسیار خوشمزه و پرمصرف کشورمان است که مانند سایر مرباها به عنوان صبحانه یا شام خورده می شود. مربای هویج را می توان با خامه ، کره یا انواع پنکیک ها سرو کرد.

مواد زیر برای یک لیوان متوسط ​​در نظر گرفته شده است.

تهیه پخت مربای هویج

مواد لازم

آب: ۲ لیوان

شکر: ۵۰۰ گرم

هویج: ۵۰۰ گرم

هل و زعفران مقدار کم

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

هویج ها را با رنده کوچک یا بزرگ رنده کنید (مطابق سلیقه خود) و کمی تفت دهید تا رنگ هویج تغییر کند و کمی نرم شود. ۲ لیوان آب با شکر به هویج ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود. هل ، گلاب ، آب لیمو و زعفران دم کرده را اضافه کرده ، مخلوط کرده و شعله پخش کن را در زیر قابلمه قرار دهید. صبر کنید تا مربا پخته شود و به اصطلاح جا بیفتد. بهترین زمان برای پخت مربا هویج ۲ تا ۳ ساعت است. برای اینکه مربا حل نشود ، مربا را با یک قاشق کوچک بردارید تا خنک شود. سپس قاشق را پایین می آوریم. اگر ریختن مربا از قاشق مشکل باشد ، به این معنی است که به غلظت دلخواه رسیده و آماده است.

در صورت تمایل می توانید در این مرحله کمی مربای خلال بادام یا پسته به مربا اضافه کنید. باید توجه داشته باشید که مربای هویج به دو دلیل کپک زده است. یکی اگر مربا را خیلی زود از روی حرارت بردارید ؛ به طوری که شربت مربا به غلظت نرسیده و قند مربا کافی نباشد.

پس از خنک شدن ، مربای هویج را در ظرف مورد نظر ریخته ، آن را ببندید و در یخچال قرار دهید. هر زمان که بخواهید می توانید از مربا استفاده کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 2 =

×
  • ×