جمعه , ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 17 ساعت :
» آشپزی » همبرگر خانگی مخصوص
طرز تهیه همبرگر مخصوص خانگی
آشپزی

همبرگر خانگی مخصوص

اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳ 0۰

به راحتی می توانید در خانه همبرگر درست کنید و از آن لذت ببرید.

همبرگر یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین غذاهای فست فود است. به همین دلیل همبرگرهای دیگر مانند چیزبرگر ، همبرگر مرغ و. به وجود آمد همبرگر در ایران نیز بسیار محبوب است و افراد کمی آنها را دوست ندارند. اگر گوشت نمی خورید می توانید آن را با سویا درست کنید.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • نان همبرگر: ۴ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

تهیه همبرگر مخصوص خانگی

پیاز را رنده کرده ، در صافی بریزید و با قاشق آن را فشار دهید تا آب آن خارج شود. سیر را ریز رنده کنید.

گوشت چرخ کرده را مانند تخته گوشت روی سطح صاف پهن کنید. سپس پیاز و سیر رنده شده را روی گوشت بریزید.

تخمها را روی گوشت بریزید. سپس مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و گوشت را با موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز دهید.

آرد سوخاری را کم کم روی گوشت بپاشید و مخلوط کنید. اگر خمیر همبرگر هنوز شل بود ، می توانیم آرد سوخاری اضافه کرده و یک خمیر منسجم درست کنیم.

خمیر همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با دست گرد کنید.

هر تکه همبرگر را روی یک تکه پلاستیک قرار داده و با دست در دایره صاف کنید. باید توجه داشت که همبرگرها خیلی پهن نباشند تا سرخ شوند یا خیلی نازک باشند تا سریع بسوزند.

روی همبرگرها پلاستیک نیز قرار داده و آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

کمی روغن در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید. سپس پلاستیک را روی همبرگر برداشته و در ظرف را بگذارید.

ابتدا کمی آب به گوشت اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن خشک شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز قرمز شود.

بعد از سرخ شدن همبرگر ، سس را داخل نان ها قرار داده و آنها را با همبرگر ، ترشی ، پیاز ، کاهو و گوجه پر می کنیم.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 10 =

×
  • ×