پنجشنبه , ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 02 ساعت :
» آشپزی » موهیتو، نوشیدنی خنک تابستان
تهیه نوشیدنی خنک موهیتو برای تابستان
آشپزی

موهیتو، نوشیدنی خنک تابستان

فروردین ۲۷, ۱۴۰۳ 0۰

موهیتو یا موهیتو یکی از نوشیدنی های خوشمزه تابستانی است. دستورالعمل های موخیتو از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. اما پایه اصلی آن لیمو ، نعناع و یخ است.

موهیتو یا موهیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار ، برگ نعناع ، شکر و آب لیمو تهیه می شود. موخیتو اصالتاً اهل کوبا است. این نوشیدنی را می توان با انواع میوه ها تهیه و سرو کرد.

در این مقاله طرز تهیه موهیتو نعناع را به 3 روش یاد می گیرید.

مواد لازم (روش اول):

  • آب: ۳ پیمانه
  • شکر: یک‌ونیم پیمانه
  • برگ نعناع تازه: ۲ پیمانه
  • شربت لیمو: ۲ پیمانه
  • آب‌لیمو: یک پیمانه
  • سودا یا آب گازدار: ۸ پیمانه
  • لیموترش برای تزیین

طرز تهیه (روش اول):

روش  برای تهیه موهیتو

2 تا از 3 فنجان آب را با شکر ترکیب کنید ، در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت 5 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. نعناع را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از 5 دقیقه برگهای نعناع را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

آب لیمو ، آب لیمو و یک فنجان آب باقیمانده را در یک پارچ بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. شربت نعناعی را که ابتدا درست کردید به پارچ اضافه کنید.

در آخر ، آب گازدار را به مواد اضافه کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برشهای نازک لیمو سرو کنید.

مواد لازم (روش دوم):

  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • لیموترش تازه: ۲ عدد
  • برگ نعناع: نصف پیمانه
  • آب گازدار یا نوشابه اسپرایت: یک قوطی

طرز تهیه (روش دوم):

درست کردن موهیتو با روش جدید

طرز تهیه موهیتو با این روش بسیار ساده و سریع و طعم خوب و دلچسبی دارد.

شکر را درون یک لیوان بریزید. پوست لیمو را با پوست به برش های کوچک تقسیم کرده و روی شکر بریزید. برگهای نعناع تازه را به لیموها اضافه کنید.

هم بزنید تا آب لیمو و نعناع برداشته شود.

سپس یخ زیادی روی مواد ریخته و دو سرعت یا آب گازدار را به آن اضافه کنید. موهیتو نعناع را با برشهای نازک لیمو و برگهای تازه نعناع سرو کنید.

مواد لازم (روش سوم):

  • برگ نعناع: نصف پیمانه
  • لیموترش: ۲ عدد
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • آب گازدار یا دلستر لیمویی: یک قوطی

طرز تهیه (روش سوم):

تهیه یک موهیتو با ترفندی نوین

یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید. عسل و یخ را به آنها اضافه کنید ، مواد را مخلوط کنید تا پودر شود.

سپس نعناع ها را در مخلوط کن بریزید یا آنها را تفت دهید و به مخلوط یخ ، لیمو و عسل اضافه کنید. در آخر ، آب گازدار یا آب لیمو را به مواد اضافه کنید.

نکات تهیه موهیتو:

  • معمولاً در مدل کافی‌شاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر می‌ریزند تا رنگ موهیتو تیره‌تر و طعم آن قوی‌تر شود.
  • اگر تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، آن‌ها را آب بگیرید و با مواد دیگر ترکیب کنید.
  • در مدل کافی‌شاپی از مقدار نعناع بیشتری استفاده می‌شود.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + نه =

×
  • ×