موهیتو، نوشیدنی خنک تابستان
موهیتو یا موهیتو یکی از نوشیدنی های خوشمزه تابستانی است. دستورالعمل های موخیتو از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. اما پایه اصلی آن لیمو ، نعناع و یخ است.
موهیتو یا موهیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار ، برگ نعناع ، شکر و آب لیمو تهیه می شود. موخیتو اصالتاً اهل کوبا است. این نوشیدنی را می توان با انواع میوه ها تهیه و سرو کرد.
در این مقاله طرز تهیه موهیتو نعناع را به 3 روش یاد می گیرید.
مواد لازم (روش اول):
- آب: ۳ پیمانه
- شکر: یکونیم پیمانه
- برگ نعناع تازه: ۲ پیمانه
- شربت لیمو: ۲ پیمانه
- آبلیمو: یک پیمانه
- سودا یا آب گازدار: ۸ پیمانه
- لیموترش برای تزیین
طرز تهیه (روش اول):
2 تا از 3 فنجان آب را با شکر ترکیب کنید ، در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت 5 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. نعناع را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از 5 دقیقه برگهای نعناع را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
آب لیمو ، آب لیمو و یک فنجان آب باقیمانده را در یک پارچ بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. شربت نعناعی را که ابتدا درست کردید به پارچ اضافه کنید.
در آخر ، آب گازدار را به مواد اضافه کنید. موهیتو نعناع را با یخ فراوان و برشهای نازک لیمو سرو کنید.
مواد لازم (روش دوم):
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه: ۲ عدد
- برگ نعناع: نصف پیمانه
- آب گازدار یا نوشابه اسپرایت: یک قوطی
طرز تهیه (روش دوم):
طرز تهیه موهیتو با این روش بسیار ساده و سریع و طعم خوب و دلچسبی دارد.
شکر را درون یک لیوان بریزید. پوست لیمو را با پوست به برش های کوچک تقسیم کرده و روی شکر بریزید. برگهای نعناع تازه را به لیموها اضافه کنید.
هم بزنید تا آب لیمو و نعناع برداشته شود.
سپس یخ زیادی روی مواد ریخته و دو سرعت یا آب گازدار را به آن اضافه کنید. موهیتو نعناع را با برشهای نازک لیمو و برگهای تازه نعناع سرو کنید.
مواد لازم (روش سوم):
- برگ نعناع: نصف پیمانه
- لیموترش: ۲ عدد
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- آب گازدار یا دلستر لیمویی: یک قوطی
طرز تهیه (روش سوم):
یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید. عسل و یخ را به آنها اضافه کنید ، مواد را مخلوط کنید تا پودر شود.
سپس نعناع ها را در مخلوط کن بریزید یا آنها را تفت دهید و به مخلوط یخ ، لیمو و عسل اضافه کنید. در آخر ، آب گازدار یا آب لیمو را به مواد اضافه کنید.
نکات تهیه موهیتو:
- معمولاً در مدل کافیشاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر میریزند تا رنگ موهیتو تیرهتر و طعم آن قویتر شود.
- اگر تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، آنها را آب بگیرید و با مواد دیگر ترکیب کنید.
- در مدل کافیشاپی از مقدار نعناع بیشتری استفاده میشود.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.