دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 04 - 29 ساعت :
» آشپزی » پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
پای گوشت و سیب زمینی
آشپزی

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده

بهمن ۲۸, ۱۴۰۲ 1۰

انواع پای ها می توانند یک شام ایده آل برای یک مهمانی دوستانه باشند. در ادامه طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی را می خوانید.

پای گوشت و سیب زمینی یک انتخاب ساده اما مدرن است که به راحتی می توانید در مهمانی های خود به عنوان فینگر فود یا غذا سرو کنید. مهمترین نکته در مورد تهیه شیرینی ، چه در شیرینی جات و چه در غذا ، تهیه طرز تهیه خمیر برای ترد و نرم بودن آن است. در این دستورالعمل نوع خمیر پای را با تمام نکات آن در اختیارتان قرار داده ایم.

آموزش پخت پای گوشت و سیب زمینی

مواد لازم

آرد ساده: 500 گرم

نمک: در صورت لزوم

کره پاستوریزه: 250 گرم

شیر کم چرب: دو قاشق غذاخوری

گوشت گوسفند: 600 گرم

سیب زمینی: 300 گرم

پیاز: یکی

آبگوشت: چهار قاشق غذاخوری

مرزنجوش تازه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پای گوشت

برای شروع ابتدا خمیر را آماده کنید. آرد و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. کره حیوانی نرم شده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب خیلی سرد به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. به تدریج آب بیشتری اضافه کنید تا چسبندگی خمیر کم شود. حدود بیست دقیقه ورز دادن را ادامه دهید.

سیب زمینی و پیاز را ریز خرد کنید. گوشت گوسفندی را نیز خرد کنید. گوشت ریز خرد شده را با پیاز و سیب زمینی خرد شده درون کاسه بریزید. یک قاشق غذاخوری آرد و مقداری نمک اضافه کنید. مواد را با دست هم بزنید تا مخلوط شوند.

فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. چهار قالب پای را با روغن چرب کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مقداری آرد روی سطح کار خود بپاشید. داخل خمیرها را به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید. به طوری که طرفهای قالب را می گیرد. سپس خمیر را به شکل دایره ای بزرگتر از قالب برش داده و مواد افزودنی خمیر را به بیرون قالب بچسبانید.

داخل قالب را با مواد پر کنید و از خمیر باقیمانده برای پوشاندن پای استفاده کنید. دایره هایی به اندازه دهانه قالب برش بزنید. خمیر را با کمی آب دور قالب خیس کرده و خمیر را روی آن بچسبانید. دو لبه خمیر را با دست فشار دهید. سپس یک سوراخ کوچک ایجاد کنید تا در حین پخت ، بخار آن خارج شود. یک پا را در شیر گرم فرو کنید و در بین لایه ها مکث کنید تا خشک شود.

قالب ها را حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید. سپس حرارت را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و 25 تا 35 دقیقه دیگر آن را بپزید تا روی پاها کاملاً طلایی شود. چند دقیقه قبل از سرو پای را از قالب خارج کنید تا کمی خنک شود ، لذت ببرید

به این نوشته امتیاز بدهید!

هما طاهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

×
  • ×