طرز تهیه لازانیا بدون سس
لازانیا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی است. ریشه این غذا به ایتالیا برمی گردد. اما در همه کشورها از جمله ایران ، لازانیا طرفداران بی شماری دارد.
پخت لازانیا بدون سس یکی از معروف ترین روش های پخت لازانیا است و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم
کدو سبز: 1 عدد
پیاز قرمز: یک سوم فنجان
پنیر موزارلا: یک فنجان
پنیر فتا: نصف فنجان
قارچ: 2 عدد
اسفناج: چهار فنجان
ریحان: یک چهارم فنجان
پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
سرکه: یک چهارم فنجان
شکر: یک قاشق چایخوری
نمک: در صورت لزوم
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
لازانیا: یک بسته
گوجه گیلاس: نه عدد
طرز تهیه لازانیا بدون سس
ابتدا فر را در دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و سپس ظرف فر را چرب کنید.
کدو سبز ، قارچ ، اسفناج ، سیر ، پیاز قرمز ، پنیر موزارلا و پنیر فتا را در یک کاسه مخلوط کرده و روغن زیتون ، سرکه ، ریحان ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
سپس یک لایه لازانیا را روی یک بشقاب پهن کرده و یک لایه گوجه فرنگی روی آن قرار داده و یک لایه دیگر لازانیا قرار دهید ، در این مرحله یک لایه مخلوط اسفناج قرار داده و یک لایه دیگر لازانیا قرار دهید.
لایه لایه را تکرار کنید و پنیر را روی آن بریزید. سپس ظرف را درون فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 35 تا 45