دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 04 - 29 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه لازانیا بدون سس
لازانیای بدون سس
آشپزی

طرز تهیه لازانیا بدون سس

اسفند ۱۴, ۱۴۰۲ 1۰

لازانیا یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی است. ریشه این غذا به ایتالیا برمی گردد. اما در همه کشورها از جمله ایران ، لازانیا طرفداران بی شماری دارد.

پخت لازانیا بدون سس یکی از معروف ترین روش های پخت لازانیا است و بسیار خوشمزه است.

آموزش پختن لازانیای بدون سس

مواد لازم

کدو سبز: 1 عدد

پیاز قرمز: یک سوم فنجان

پنیر موزارلا: یک فنجان

پنیر فتا: نصف فنجان

قارچ: 2 عدد

اسفناج: چهار فنجان

ریحان: یک چهارم فنجان

پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری

سیر: سه حبه

روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

سرکه: یک چهارم فنجان

شکر: یک قاشق چایخوری

نمک: در صورت لزوم

فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری

لازانیا: یک بسته

گوجه گیلاس: نه عدد

طرز تهیه لازانیا بدون سس

ابتدا فر را در دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و سپس ظرف فر را چرب کنید.

کدو سبز ، قارچ ، اسفناج ، سیر ، پیاز قرمز ، پنیر موزارلا و پنیر فتا را در یک کاسه مخلوط کرده و روغن زیتون ، سرکه ، ریحان ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

سپس یک لایه لازانیا را روی یک بشقاب پهن کرده و یک لایه گوجه فرنگی روی آن قرار داده و یک لایه دیگر لازانیا قرار دهید ، در این مرحله یک لایه مخلوط اسفناج قرار داده و یک لایه دیگر لازانیا قرار دهید.

لایه لایه را تکرار کنید و پنیر را روی آن بریزید. سپس ظرف را درون فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 35 تا 45

به این نوشته امتیاز بدهید!

هما طاهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

×
  • ×