فلافل اسفناج و پنیر، یک طعم متفاوت و خوشمزه
یکی از این غذاهای محبوب فلافل است که ریشه در کشورهای خاورمیانه از جمله مصر و لبنان دارد.
فلافل یک وعده غذایی کاملاً گیاهی است و در رژیم گیاهخواری جایی پیدا کرده است. اگر به دنبال دستور العمل جدیدی برای این غذا هستید ، پیشنهاد می کنیم دستور فلافل و پنیر اسفناج را دنبال کنید. با خواندن این مقاله فقط با چند تغییر در مواد تشکیل دهنده ، تجربه متفاوتی را تجربه کنید. علاوه بر این ، یک وعده غذایی کاملاً گیاهی بخورید که از سالم بودن آن مطمئن هستید.
مواد لازم برای تهیه فلافل اسفناج و پنیر
200 گرم اسفناج
100 گرم پنیر سفید
آرد ساده 100 گرم
نخود پوست کنده (کنسرو نخود فرنگی) 400 گرم
زیره 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل در صورت نیاز
طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر
مرحله اول
برای تهیه فلافل اسفناج با پنیر ، ابتدا اسفناج را بشویید و در صافی بریزید. یک کتری آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس آب جوش را روی اسفناج بریزید. صبر کنید تا اسفناج به اندازه کافی خنک شود و کاملاً در آبکش تخلیه کنید.
مرحله دوم
اسفناج را به همراه نخود ، پنیر سفید ، زیره و آرد در غذاساز بریزید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. نمک و فلفل به اندازه کافی اضافه کنید. سپس مخمر فلافل را در ظرفی بریزید. کف دستان خود را به خوبی آرد بپاشید. با استفاده از کاردک ، فلافل را به گلوله هایی به اندازه یک قاشق غذاخوری تقسیم کنید. سپس گلوله ها را صاف کنید تا فلافل شود.
مرحله سوم
روغن نباتی را در قابلمه یا قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. فلافل ها را به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود. فلافل ها را با سس گوجه فرنگی و ترشی سرو کنید. نوش جان.
فوت و فنهای نگهداری و طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر
در مرحله آب جوش حتما صبر کنید تا اسفناج کاملاً خنک و خشک شود ، در غیر این صورت فلافل ها خیلی نرم می شوند و ممکن است تشکیل نشوند.
برای انجماد می توانید فلافل ها را به مدت سه ماه به صورت خام و نپخته در فریزر یخ بزنید. برای این کار آنها را درون کیسه فریزر بریزید ، آن را محکم ببندید تا هوا به داخل کیسه نریزد. سپس در فریزر قرار دهید.
همچنین می توانید فلافل های سرخ شده را به مدت یک هفته در فریزر نگه دارید.