شنبه , ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 04 ساعت :
» دانستنی ها » گرگ های بالغ هم مانند سگ‌ها به انسان وابسته می‌شوند
وابستگی گرگ های بالغ به انسان همانند سگ ها
دانستنی ها

گرگ های بالغ هم مانند سگ‌ها به انسان وابسته می‌شوند

اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳ 0۰

طبق یافته های جدید ، گرگ های بالغ وقتی با آنها معاشرت می کنند و با صاحبانشان روابط عمیق برقرار می کنند ، به انسان وابسته می شوند.

شکی نیست که رابطه پایدار و باستانی انسان با سگ این حیوان را به موجودی خاص برای وی تبدیل کرده است. سگها حتی در رشد انسان تأثیر داشتند. اما این حیوانات صفاتی مانند ایجاد روابط عاطفی عمیق و قوی با انسان را از اجداد وحشی خود به ارث برده اند. تیمی از محققان در دانشگاه لوراند در مجارستان رفتار بین گرگهای بالغ (Canis lapus) و سگها (Canis familiaris) را مقایسه کردند.

معیارهای علمی وابستگی به انسان عبارتند از: ترجیح مالک به دیگران ، احساس امنیت در حضور مالک ، بروز علائم استرس در غیاب او و تلاش برای برقراری ارتباط و استقبال از رفتارها در برخورد با مالک. در یک سری آزمایش ها ، گرگ های بالغ رفتاری مشابه سگ ها نشان دادند. وقتی گرگ ها در محیط ناآشنایی رها شدند ، آنها ناله کردند ، نفس نفس زدند ، لبهای خود را لیس زدند (نشانه های استرس) و سعی کردند محل اختفای صاحبشان را پیدا کنند.

آیا گرگ ها هم به انسان وابسته میشوند

گرگها کنجکاو هستند و در حضور صاحبان خود محیط را کاوش می کنند. این گرایش نشان دهنده احساس امنیت گرگ ها در حضور صاحبان آنها است. این آزمایش ماهیت رابطه بین سگ (انسان) و انسان را بررسی کرد. شرکت کننده در این مطالعه پرورش دهنده اصلی گرگ نبود. به همین دلیل ، طبق نتایج ، چنین رابطه ای معمولاً در سنین بالاتر شکل می گیرد. رفتار شناسان در این مطالعه اظهار داشتند: “این نتایج نشان می دهد که رابطه بین انسان و سگ ریشه در پیوند اجتماعی بین گرگ ها دارد.” ساختار اجتماعی گرگ ها بسیار شبیه به خانواده های انسان است. “

اگرچه رفتارهای مشابه در گرگهای بالغ در طول آزمایش مشاهده شد ، اما باید توجه داشت که آنها با سگها متفاوت هستند. همچنین ، گرگ ها هرگز حیوان خانگی نمی شوند. طبق تحقیقات ، تقریباً 40000 سال پیش دو گونه سگ و گرگ از یکدیگر جدا شدند. در این مدت سگها قادر به تعامل با انسانها در هر سنی بودند. طبق تحقیقات جدید ، پیوند سگها با انسان قویتر از گرگ است.

علی رغم نگهداری حیوانات در خانه یا باغ وحش ، و همچنین تاریخچه مشترک انسانها با حیواناتی مانند اسب ، ابعاد مختلف این روابط بررسی نشده است. اما سایر مولفه های رفتاری وابستگی انسان ، مانند احساس امنیت حیوانات در حضور صاحبانشان ، تا حدی مورد توجه قرار گرفت. البته عدم تحقیق در مورد گونه های دیگر لزوماً به معنای ناتوانی آنها در برقراری ارتباط نیست و توانایی نگهداری موجودات دیگر در همان گونه را می توان از تاریخ پستانداران جستجو کرد.

امیدواریم از این مطلب که در دسته بندی دانستنی های مفید نگارش شده بود، لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

تارا پاژنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

×
  • ×