معرفی غذاها و خورشت های مخصوص فصل بهار
با سبزیجات بهاری غذاهای خوشمزه درست کنید و از آنها لذت ببرید.
با ظهور بهار و تغییر و تغییر در طبیعت ، غذاهای بهاری نیز وارد بازار می شوند. با استفاده از برخی از این غذاها می توانید غذاهای خوشمزه ای تهیه کنید که برای تنوع و تغییر طعم و مزه توصیه می شوند.
وعده های غذایی زیر برای ۴ نفر است.
خورشت چغاله بادام
مواد لازم
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعاً ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
آب: ۴ لیوان
طرز تهیه
پیاز را با کمی ادویه و زردچوبه سرخ کنید. ابتدا نمک به غذا اضافه نکنید ، زیرا باعث سخت شدن دانه ها می شود. گوشت خرد شده ، نعناع و جعفری را اضافه کنید. سبزیجات را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس رب بادام را اضافه کنید. بعد از پخته شدن مواد ، نمک و آب اضافه کنید. اگر دوست دارید رب اضافه کنید.
شنگ پلو
مواد لازم
شنگ: نیم کیلوگرم
پیاز: یک عدد
گوشت قیمهای: نیم کیلوگرم
زعفران: نوک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
بعد از سرخ شدن پیازها ، گوشت ، زردچوبه و زعفران را اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند. یک لیوان آب جوشانده بریزید تا گوشت بپزد. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و روی شعله قرار دهید. پس از جوش آمدن ، برنج خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از آبکش بگذارید تا دم بکشد و با گوشت پخته سرو کنید.
والک پلو
مواد لازم
والک: ۵۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
روغن: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
ساقۀ سیر تازه: ۲ عدد
طرز تهیه
پیاده روی ها را کمی خرد کنید. برنج را با ۸ فنجان آب و روغن گرم کنید. پیاده روی را به آن اضافه کنید. بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید و بپزید. برای خوشبو شدن پلو می توانید ساقه های سیر را با برنج به پیاده روی ها اضافه کنید.
خورشت ریواس
مواد لازم
ریواس: یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو گرم
پیاز: ۲ عدد
شکر: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع تازه: ۱۵۰ گرم
جعفری تازه: ۲۵۰ گرم
طرز تهیه
گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و آن را سرخ کنید. بعد از تغییر رنگ گوشت ، ۲-۳ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید تا گوشت بپزد. ریواس را به ۲ نوک انگشت خرد کنید. نعناع و جعفری خرد شده را تفت دهید. بعد از پخته شدن گوشت ، نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه گرم شدن ، ریواس را با نمک ، شکر و فلفل اضافه کرده و ده دقیقه دیگر گرم کنید. اگر ترشی ریواس شما را اذیت نمی کند ، نمی توانید شکر اضافه کنید.
خورشت کنگر
مواد لازم
گوشت ماهیچه گوسفندی: ۵۰۰ گرم
کنگر: ۲ کیلوگرم
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش: نصف فنجان
زعفران: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت را با پیاز سرخ شده در قابلمه بریزید تا بپزد. کنگر فرنگی را کمی تفت داده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آرام بپزد و جا بیفتد.
خورش کنگر فرنگی را می توان با نعناع سرخ شده و جعفری درست کرد. در این حالت یک کیلو کنگر فرنگی کافی است.
خورشت گوجه سبز
مواد لازم
مرغ تکه شده: ۵۰۰ گرم
نعناع و جعفری پاک شده: یک کیلوگرم
گوجه سبز: نیم کیلوگرم
پیاز درشت: یک عدد
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زعفران: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بعد از سرخ شدن پیاز ، مرغ را در قابلمه بریزید و تفت دهید. به آن نمک اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم شود. بعد از ریختن زعفران و کمی تفت دادن ، یک و نیم لیوان آب بریزید. نعنا و جعفری را تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. گوجه سبز را ده دقیقه قبل از سرو در قابلمه بریزید. اگر می خواهید طعم این خورش صاف شود ، هنگام افزودن گوجه سبز به غذا ، یک تا دو قاشق غذاخوری جعفری اضافه کنید.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.