پنجشنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 15 ساعت :
» آشپزی » معرفی غذاها و خورشت های مخصوص فصل بهار
بهار و خورشت های مخصوص آن
آشپزی

معرفی غذاها و خورشت های مخصوص فصل بهار

فروردین ۲۸, ۱۴۰۰ 0۰

با سبزیجات بهاری غذاهای خوشمزه درست کنید و از آنها لذت ببرید.

با ظهور بهار و تغییر و تغییر در طبیعت ، غذاهای بهاری نیز وارد بازار می شوند. با استفاده از برخی از این غذاها می توانید غذاهای خوشمزه ای تهیه کنید که برای تنوع و تغییر طعم و مزه توصیه می شوند.

وعده های غذایی زیر برای ۴ نفر است.

خورشت چغاله بادام

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

مواد لازم

گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

چغاله بادام: ۳۰۰ گرم

نعناع و جعفری خرد شده: مجموعاً ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

آب: ۴ لیوان

طرز تهیه

پیاز را با کمی ادویه و زردچوبه سرخ کنید. ابتدا نمک به غذا اضافه نکنید ، زیرا باعث سخت شدن دانه ها می شود. گوشت خرد شده ، نعناع و جعفری را اضافه کنید. سبزیجات را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس رب بادام را اضافه کنید. بعد از پخته شدن مواد ، نمک و آب اضافه کنید. اگر دوست دارید رب اضافه کنید.

شنگ پلو

طرز تهیه خورشت شنگ پلو

مواد لازم

شنگ: نیم کیلوگرم

پیاز: یک عدد

گوشت قیمه‌ای: نیم کیلوگرم

زعفران: نوک قاشق چای‌خوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

بعد از سرخ شدن پیازها ، گوشت ، زردچوبه و زعفران را اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند. یک لیوان آب جوشانده بریزید تا گوشت بپزد. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و روی شعله قرار دهید. پس از جوش آمدن ، برنج خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از آبکش بگذارید تا دم بکشد و با گوشت پخته سرو کنید.

والک پلو

طرز تهیه خورشت والک پلو

مواد لازم

والک: ۵۰۰ گرم

برنج: ۴ پیمانه

روغن: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک: به میزان لازم

ساقۀ سیر تازه: ۲ عدد

طرز تهیه

پیاده روی ها را کمی خرد کنید. برنج را با ۸ فنجان آب و روغن گرم کنید. پیاده روی را به آن اضافه کنید. بعد از جمع شدن آب برنج ، حرارت را کم کنید و بپزید. برای خوشبو شدن پلو می توانید ساقه های سیر را با برنج به پیاده روی ها اضافه کنید.

خورشت ریواس

طرز تهیه خورشت ریواس

مواد لازم

ریواس: یک کیلوگرم

گوشت بدون استخوان: نیم کیلو گرم

پیاز: ۲ عدد

شکر: ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

نعناع تازه: ۱۵۰ گرم

جعفری تازه: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و آن را سرخ کنید. بعد از تغییر رنگ گوشت ، ۲-۳ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید تا گوشت بپزد. ریواس را به ۲ نوک انگشت خرد کنید. نعناع و جعفری خرد شده را تفت دهید. بعد از پخته شدن گوشت ، نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه گرم شدن ، ریواس را با نمک ، شکر و فلفل اضافه کرده و ده دقیقه دیگر گرم کنید. اگر ترشی ریواس شما را اذیت نمی کند ، نمی توانید شکر اضافه کنید.

خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر

مواد لازم

گوشت ماهیچه گوسفندی: ۵۰۰ گرم

کنگر: ۲ کیلوگرم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ‌خوری

روغن: ۳ قاشق سوپ‌خوری

آب لیموترش: نصف فنجان

زعفران: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت را با پیاز سرخ شده در قابلمه بریزید تا بپزد. کنگر فرنگی را کمی تفت داده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آرام بپزد و جا بیفتد.

خورش کنگر فرنگی را می توان با نعناع سرخ شده و جعفری درست کرد. در این حالت یک کیلو کنگر فرنگی کافی است.

خورشت گوجه سبز

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

مواد لازم 

مرغ تکه شده: ۵۰۰ گرم

نعناع و جعفری پاک شده: یک کیلوگرم

گوجه سبز: نیم کیلوگرم

پیاز درشت: یک عدد

روغن مایع: دو قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

زعفران: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بعد از سرخ شدن پیاز ، مرغ را در قابلمه بریزید و تفت دهید. به آن نمک اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم شود. بعد از ریختن زعفران و کمی تفت دادن ، یک و نیم لیوان آب بریزید. نعنا و جعفری را تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. گوجه سبز را ده دقیقه قبل از سرو در قابلمه بریزید. اگر می خواهید طعم این خورش صاف شود ، هنگام افزودن گوجه سبز به غذا ، یک تا دو قاشق غذاخوری جعفری اضافه کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 4 =

×
  • ×