دوشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 20 ساعت :
» آشپزی » نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم
انواع نوشیدنی های خنک برای روزای گرم
آشپزی

نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم

اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۳ 0۰

در اینجا نحوه تهیه ۳ نوشیدنی خنک و خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

در روزهای گرم سال ، مصرف نوشیدنی ها ، به ویژه نوشیدنی های سرد ، افزایش می یابد. بهتر است این نوشیدنی ها را از موادی تهیه کنید که باعث رفع تشنگی می شوند.

لیمونادِ ریحان

لیمونادِ ریحان برای روزای گرم

مواد لازم

  • شکر: یک فنجان
  • برگ ریحان تازه: یک فنجان
  • لیموناد: ۸ فنجان

طرز تهیه

یک قابلمه شکر و یک و نیم فنجان آب سرد در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و محلول غلیظ شود. تابه را از روی حرارت بردارید. ریحان را اضافه کرده و بگذارید خنک شود. شربت را صاف کرده و در ظرف دیگری بریزید. ۲ تا ۳ قاشق چای خوری شربت ریحان را در لیوان های پر از یخ بریزید و سپس آبلیمو را اضافه کنید. با شاخه های ریحان تزئین کنید.

نوشیدنی طالبی، خیار و نعناع

نوشیدنی طالبی، خیار و نعناع برای روزای گرم

مواد لازم

  • طالبی پوست کنده و خرد شده: یک کیلو
  • خیار قلمی خرد شده: یکی و نصفی
  • خیار با برش های نازک: یکی و نصفی
  • برگ نعناع تازه: یک فنجان
  • آب‌لیموی تازه و طبیعی: نصف فنجان

طرز تهیه

طالبی ، خیار خرد شده و نعناع را داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. مایع آماده شده را صاف کرده و در یک پارچ بزرگ بریزید. آب لیمو و برش های خیار را اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت بماند تا کاملاً خنک شود. قبل از سرو کاملاً هم بزنید. مایع را روی یخ ریخته و با برش های لیمو تزئین کنید.

چای سبز خنک با زنجبیل و نعناع

مواد لازم

  • زنجبیل تازه بدون پوست و خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • برگ نعناع : یک فنجان
  • چای سبز کیسه‌ای : ۶ عدد
  • عسل: نصف فنجان
  • آب‌لیموی تازه: دو قاشق غذا‌خوری
چای سبز خنک با زنجبیل و نعناع برای روزای گرم

طرز تهیه

زنجبیل و ۶ فنجان آب را در قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت برداشته ، نعناع و چای سبز را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه خیس بخورد. مخلوط را صاف کرده و در یک پارچ بزرگ بریزید. عسل و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نوشیدنی را در لیوان های بلند سرو کنید. آن را روی یخ های کوچک یخ زده ریخته و با برگ های نعنا تزئین کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − سه =

×
  • ×