کیک براونی ، شکلاتی بی نظیر
براونی کیک خوشمزه ای است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید.
براونی کیک شکلاتی خوشمزه ای است که از آرد ، کره ، تخم مرغ ، شکر ، شکلات یا پودر کاکائو تهیه می شود و می تواند به عنوان یک دسر یا عصرانه بی نظیر و میان وعده ای دلچسب انتخاب شود. برخی از افراد دوست دارند براونی را با بستنی و برخی دیگر با سس شکلات داغ بخورند. البته بسته به سلیقه افراد می توان آن را با چیزهای دیگری مانند خامه ، کارامل یا پودر قند تزئین و سرو کرد. این کیک خوشمزه را می توانید به راحتی در خانه درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
کره ۲/۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخممرغ ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودرکاکائو ۳/۱ فنجان
آرد گندم ۲/۱ فنجان
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
بکینگپودر ۴/۱ قاشق چایخوری
کِرِم روی کیک
کرۀ آبشده ۳ قاشق غذاخوری
پودرکاکائو ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودرقند ۱ فنجان
طرز تهیه
زمان پخت این کیک ۳۵ دقیقه است.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف خود را چرب کرده و مقداری آرد در ظرف بپاشید.
۲/۱ فنجان کره را در یک کاسه جداگانه ذوب کنید. بگذارید کمی خنک شود. کره ذوب شده را با شکر ، تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید. ۳/۱ فنجان پودر کاکائو ، ۲/۱ فنجان آرد گندم ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس به مواد اضافه کنید. مایع کیک آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید. ظرف خود را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر (از قبل گرم شده) قرار دهید. دیگر نباید در فر بماند.
برای تهیه خامه روی کیک ، ۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، ۱ قاشق غذاخوری عسل ، ۱ قاشق چایخوری وانیل و یک فنجان شکر را مخلوط کنید. هم بزنید تا مایع یکدست شود. در حالی که براونی ها هنوز داغ هستند ، خامه آماده شده را روی آنها بریزید.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.