چهارشنبه , ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 15 ساعت :
» دانستنی ها » مصرف روزانه تخم‌مرغ خطر ابتلا به دیابت را ۶۰ درصد افزایش می‌دهد
تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت
دانستنی ها

مصرف روزانه تخم‌مرغ خطر ابتلا به دیابت را ۶۰ درصد افزایش می‌دهد

اسفند ۳, ۱۴۰۲ 1۰

تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای صبحانه است و فواید بسیاری دارد ، اما مطالعات جدید نشان می دهد که مصرف زیاد این ماده غذایی می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

محققان دانشگاه استرالیای جنوبی با همکاری دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر اثرات مصرف تخم مرغ را در بزرگسالان چینی طی یک دوره 18 ساله (2009-2009) بررسی کردند. این مطالعه نشان می دهد افرادی که به طور روزمره یک یا چند تخم مرغ (معادل 50 گرم) مصرف می کنند ، خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهند.

ارتباط مصرف تخم مرغ با خطر ابتلا به قند خون

دکتر مینگ لی ، متخصص اپیدمیولوژی و متخصص بهداشت عمومی در دانشگاه استرالیای جنوبی ، گفت: افزایش دیابت ، به ویژه در چین ، باعث نگرانی است و یکی از دلایل آن تغییر رژیم غذایی است. از نظر وی ، رژیم غذایی چینی در دهه های اخیر به طور قابل توجهی تغییر کرده است ، به طوری که بسیاری از افراد از رژیم های گیاهی و غلات به رژیم های غذایی فرآوری شده که شامل مقادیر زیادی گوشت ، میان وعده و غذاهای پرچرب است ، روی می آورند.

محققان می گویند تحقیقات آنها نشان می دهد که مصرف طولانی مدت تخم مرغ (بیش از 38 گرم در روز) احتمال ابتلا به دیابت در بزرگسالان را تقریباً 25٪ افزایش می دهد. به گفته وی ، خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالانی که مقدار زیادی تخم مرغ می خورند (بیش از 50 گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) 60 درصد افزایش یافته است. دکتر می گوید زنان بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

به گفته محققان ، این مطالعه نشان می دهد که مصرف زیاد تخم مرغ با افزایش خطر دیابت در بزرگسالان چینی مرتبط است ، اما تحقیقات بیشتری برای رسیدن به یک رابطه علت و معلولی لازم است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

هما طاهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − شانزده =

×
  • ×