پنجشنبه , ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 16 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کته زردآلو
کته زردآلو
آشپزی

طرز تهیه کته زردآلو

دی ۲۹, ۱۴۰۲ 1۰

زردآلو دارای خواص تسکین دهنده و تقویت کننده است. این دارو همچنین برای افرادی که مشکلات قلبی دارند توصیه می شود. زردآلو به دلیل داشتن اسید سالیسیلیک برای درد مفاصل و روماتیسم مفید است.

Arih Kate Si (زردآلو کاته) یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با زردآلو تهیه می شود. این غذا یکی از غذاهای محلی استان های آذربایجان شرقی و تبریز است. می توان از زردآلو برای تهیه غذاهای خوشمزه مانند سوپ و خورشت برگ های زردآلو استفاده کرد. زردآلو خواص بسیاری دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است.

آموزش پخت کته زردآلو

مواد لازم

زردآلو خشک: 12 عدد خیس خورده

برنج: 60 گرم

پیاز متوسط: 3 عدد

زردچوبه: در صورت لزوم

نمک: در صورت لزوم

فلفل: در صورت نیاز

روغن: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کته زردآلو

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

سپس برنج را با زردچوبه ، نمک ، فلفل ، زردآلو و پیاز داغ مخلوط کنید.

مواد را روی شعله گاز قرار دهید و مانند گربه دم کنید.

فواید زردآلو

زردآلو عروق مسدود شده را باز می کند. 10 صبح و 5 عصر زردآلو دارای خواص تسکین دهنده و تقویت کننده است. این دارو همچنین برای افرادی که مشکلات قلبی دارند توصیه می شود. این میوه به دلیل دارا بودن اسید سالیسیلیک برای درد مفاصل و روماتیسم نیز مفید است.

اگر فرد تب دار بخواهد زردآلو خیس بخورد و پشت آن آب گرم و عسل بنوشد ، تب او برطرف می شود. برگ های زردآلو حاوی مقادیری ویتامین D هستند که در رشد استخوان ها و دندان ها بسیار موثر است. مصرف برگ زردآلو باعث هضم غذا شده و از یبوست جلوگیری می کند. زردآلو برای کسانی که می خواهند چاق شوند بسیار مناسب است. آنها می توانند از جوشانده این میوه برای افزایش وزن استفاده کنند. این ی

به این نوشته امتیاز بدهید!

هما طاهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

×
  • ×