یکشنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 19 ساعت :
» گردشگری » دیوار برلین، عامل جدایی آلمان شرق از غرب
دیوار برلین مرزی بین آلمان شرق و غرب
گردشگری

دیوار برلین، عامل جدایی آلمان شرق از غرب

بهمن ۱۵, ۱۴۰۲ 0۰

این مانعی برای ورود آلمان شرقی به غرب بود ، اما مانعی برای ورود آلمان غربی به آلمان شرقی نبود. آنها می توانستند هفته ها پیش با مجوز به آلمان شرقی سفر کنند.

دیوار برلین پس از جنگ جهانی دوم ، برلین شرقی را از غرب خود جدا کرد. این دیوار تا زمان فروپاشی آن در سال 1989 نمادی از جنگ سرد بود. برای این مقاله با ما همراه باشید.

بنای یادبود این دیوار یکی از دیدنی های آلمان است که در قسمت مرکزی برلین واقع شده است. ایده ساخت این بنای تاریخی توسط موزه تاریخ آلمان ارائه شده است. در سال 1988 توسط جمهوری فدرال آلمان و ایالت فدرال برلین ساخته شد. این دیوار دیوار برلین و حوادث و مرگهایی است که در طول جنگ سرد رخ داده است. این دیوار پس از پایان جنگ جهانی دوم و شکست نازی ها ساخته شده است. روی این بنای یادبود می توانید تصاویری از قربانیان جنگ جهانی دوم را مشاهده کنید که در قسمتهایی از آن جزئیات وقایع و حوادث مربوط به این بنای تاریخی به اطلاع عموم رسیده است

جاذبه های گردشگری برلین را نام ببرید

از گذشته تا امروز

این دیوار 155 کیلومتر طول و حدود 4 متر طول داشت که به عنوان نماد جنگ سرد در اروپا شناخته می شد. این دیوار به مدت 28 سال (1961 تا 1989) برلین را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم کرد. این بنای تاریخی در ernauer Strasse تاریخی ، در امتداد نوار مرزی دیوار سابق واقع شده است که شامل آخرین قطعه دیوار است و منطقه پشت آن نیز محافظت می شود. بقایای تاریخی حفظ شده در این منطقه و آثار متعلق به مرز بین آلمان شرقی و غربی درک کاملی از تاریخ آلمان و وقایع رخ داده در اینجا به بازدید کنندگان می دهد.

دیوار برلین عامل جدایی شرق از غرب برلین

پس از پایان جنگ جهانی دوم ، آلمان به چهار منطقه تقسیم شد. هر منطقه به دست یکی از اعضای متفقین می افتاد که نازی ها را شکست داده بود. سرزمین های تحت کنترل فرانسه ، انگلیس و ایالات متحده به آلمان غربی یا جمهوری فدرال آلمان تبدیل شدند. منطقه تحت کنترل اتحاد جماهیر شوروی سابق را آلمان شرقی یا جمهوری دموکراتیک آلمان نیز می نامیدند. برلین ، پایتخت آلمان در آلمان شرقی ، تحت کنترل شوروی بود. از آنجا که این شهر یک منطقه اداری مهم برای نیروهای متفقین بود ، به چهار قسمت تقسیم شد. این بدان معنی است که فرانسه ، انگلیس و ایالات متحده برلین غربی را اداره می کردند ، در حالی که برلین شرقی توسط اتحاد جماهیر شوروی کنترل می شد. روابط بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی در نیمه دوم قرن بیستم به شدت رو به وخامت گذاشت. در نتیجه ، این بنای یادبود به عنوان نمادی از این تنش برپا شد و “پرده آهنین” لقب گرفت.

این دیوار، مانعی برای ورود آلمان‌های ساکن شرق به بخش غربی بود

این مانعی برای ورود آلمان شرقی به غرب بود ، اما مانعی برای ورود آلمان غربی به آلمان شرقی نبود. آنها می توانستند هفته ها پیش با مجوز به آلمان شرقی سفر کنند. آلمان غربی

دیدنی های شهر برلین کدام ها هستند

 واقعیت های تاریخی

آمارهای رسمی نشان می دهد حداقل 136 نفر که قصد عبور از مرز را داشتند جان خود را از دست دادند. افرادی که می خواستند از شرق به غرب بروند ، خائن خوانده می شدند.

کلام آخر

اگرچه سالها از سقوط دیوار برلین می گذرد اما روح داستان هنوز ادامه دارد و بازدید از آن احساسات هر انسانی را برمی انگیزد. در سفر به برلین توصیه می شود علاوه بر بنای یادبود دیوار برلین ، از کلیسای جامع فرانسه و ستون پیروزی در برنامه سفر توریستی خود بازدید کنید.

امیدواریم از این مطلب که در زمینه گردشگری نگارش شده بود، لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

تارا پاژنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 10 =

×
  • ×