سه شنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 20 ساعت :
» گردشگری » از دالاهو چه می‌دانید؟
از دالاهو چه می‌دانید؟
گردشگری

از دالاهو چه می‌دانید؟

آبان ۲۹, ۱۴۰۲ 0۰

با نزدیک شدن بهار و سرسبزی در همه جا ، فصل سفر در آب و هوای معتدل فرا می رسد و یکی از مکانهای کمتر شناخته شده دالاهو است ، اما دالاهو کجاست؟

به دالاهو در 99 کیلومتری غرب کرمانشاه می رسیم. دالاهو یک دامنه واقع در این منطقه است و نام بلندترین کوه در این منطقه است. کوهی که زمانی عقاب ها و گوزن های زیادی در آن زندگی می کردند. با ما همراه باشید تا با سفر به دالاهو با نقاط دیدنی این منطقه آشنا شوید.

درباره سفر به دالاهو بیشتر بدانیم

کردها عقاب را دال می نامند و وقتی به ترکیب دال و آهو فکر می کنیم ، معنای دالاهو برای ما روشن می شود. مردم دالاهو زبان کردی صحبت می کنند و بیشتر کشاورزی می کنند. این منطقه از سه شهر کرند غرب ، گاوره و ریجاب تشکیل شده است. مردم علاوه بر کشاورزی چاقو و گلیم نیز می سازند. سیب و تنباکو گهواره های بسیار معروف و با کیفیت هستند. دلیل آن آب و هوای خوب و تخصص کشاورزان اینجاست.

درباره سفر به دالاهو بیشتر بدانیم

دیدنی ها در سفر به دالاهو

دالاهو منطقه ای است که به خاطر آبهای خروشان و دامنه ها و دره های سرسبز معروف است. در سفر به دالاهو ، به مکانهای دیدنی دیگر در هر یک از مناطق ریجاب و گاوره می رسیم.

مقبره  بابا یادگار

این آرامگاه مکانی در قلب طبیعت ریجاب است که همه ساله مراسم مختلف در آن برگزار می شود. برای رسیدن به این مقبره باید کمی راه بروید. به گفته مردم محلی ، چشمه غسلان در بابایادگر دارای خواص درمانی است. بنابراین در سفر  به دالاهو بازدید از آن را فراموش نکنید.

قلعه یزدگرد

در سفر به دالاهو حتما از قلعه یزدگرد دیدن کنید. قلعه یزدگرد یکی از شگفت انگیزترین و مرموزترین قلعه های به جا مانده از دوره ساسانی است. این قلعه منسوب به آخرین پادشاه ساسانی است.

قلعه یزدگرد

آبشار پیران

در منطقه ریجاب یا به زبان کردی ریجاو که به معنی ریزش آب است ، به آبشار پیران یا ریجاب می رسیم. در خود ریجاب ، رودخانه الوند جریان دارد که از دامنه های دالاهو سرچشمه می گیرد. این آبشار از ارتفاع 100 متری سقوط می کند و دارای سه طبقه است.

آبشار پیران کجاست؟

عمارت چهار قابی

چهارغابی آتشکده ای متعلق به دوره ساسانیان است. این آتشکده در شهر مرزی قصرشیرین ساخته شده است. این آتشکده مربع شکل دارای سقف گنبدی شکل است. جالب است بدانید چهارغابی یکی از بناهای تقویم ایرانی بوده است. از این بنا برای شناسایی فصل ها استفاده شده است.

طاق گرا یا طاق شیرین

در گردن پاتاق ، بنایی وجود دارد که از بلوک های سنگی ساخته شده و قدمت آن به ساسانیان برمی گردد. این بنا از نظر بقا یکی از بناهای نمونه دوران قدیم است.

طاق‌گرا یا طاق شیرین مربوط به دوره ساسانیان است

سنگ‌نگاره آنوبانی‌نی

در نزدیکی سر پل ذهاب ، امدادی از دوران قبل از آریایی باقی مانده است. این منظره ، که نباید در سفر به دالاهو از دست بدهید ، بر روی صخره ای به نام میانکول حک شده است.

به این نوشته امتیاز بدهید!

آزاده آبادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 11 =

×
  • ×