دوشنبه , ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 13 ساعت :
» آشپزی » میان وعده های معروف جهان ، خوشمزه و متنوع
معرفی میان وعده های خوشمزه و معروف جهان
آشپزی

میان وعده های معروف جهان ، خوشمزه و متنوع

فروردین ۲۰, ۱۴۰۳ 0۰

در این مقاله با برخی از میان وعده های معروف جهان آشنا خواهید شد.

غذاهای محلی و سنتی هر کشور نشانه هویت فرهنگی و سنت آشپزی آن کشور است. فرهنگ غذایی هر کشور ویژگی های خاص خود را دارد و شامل منافع مردم آن منطقه است. با معروف ترین میان وعده های جهان آشنا شوید (آنها را کسب کنید ، آنها را به دست آورید).

آلمان

میان وعده آلمانی

لبرکاس Leberkäs یک غذای محبوب آلمانی است و بیشتر در جنوب کشور درست می شود. Lebercas را می توان در گروه سوسیس و کالباس قرار داد. این غذا در فر با حرارت ملایم پخته شده و با نان سفید و خردل سرو می شود.

استرالیا

میان وعده استرالیایی

نان های شور یکی از میان وعده های سنتی محبوب در استرالیا و نیوزیلند است. نان هایی به اندازه یک نخل که با گوشت چرخ کرده ، قارچ ، پیاز و پنیر پر شده است.

دانمارک

میان وعده دانمارکی

یکی از معروف ترین میان وعده های دانمارک rugbrød است. یک تکه نان چاودار با کره ، که با گوشت سرد ، ماهی و پنیر خورده می شود.

آرژانتین

میان وعده آرژانتینی

بیسکویت آلفاجورس یک میان وعده محبوب در آمریکای جنوبی است و اشکال مختلفی دارد.

مکزیک

میان وعده مکزیکی

میان وعده مکزیکی Tamales از خمیر بخارپز درست شده و در پوست ذرت یا برگ موز پیچیده می شود. مواد لازم شامل گوشت ، پنیر ، میوه ، سبزیجات و فلفل تند است.

لهستان

میان وعده لهستانی

Pierogi یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها و میان وعده های لهستان است. این غذا با طعم های شور و شیرین تهیه می شود. با گوشت ، سیب زمینی یا پنیر و گاهی با تمشک و توت فرنگی پر می شود.

مصر

میان وعده مصری

یکی از معروف ترین میان وعده ها در مصر حلوا تاهینی است. یک شیرینی غلیظ که از کنجد و پسته درست می شود.

یونان

میان وعده یونانی

کولوری یک نان معروف یونانی است که کنجد روی آن است و معمولاً به صورت حلقه های دایره ای شکل پخته می شود. داخل آن ترد و نرم است و همراه با زیتون و پنیر فتا سرو می شود. کلوری در ترکیه به نان سیمیت معروف است.

هند

میان وعده هندی

همبرگر گیاهی Vada Pav یکی از عناصر اصلی فرهنگ آشپزی در هند است. این همبرگر از عدس ، سیب زمینی و پیاز تهیه می شود و به همراه نان و سس سرو می شود. در این غذا ، نان اغلب با سیب زمینی له شده پر می شود ، که به آن وادا گفته می شود.

ایتالیا

میان وعده ایتالیایی

Supplì را در رم به عنوان میان وعده می شناسند. گلوله های برنج که با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا پر شده اند ، در زرده تخم مرغ غوطه ور می شوند و پس از چرخاندن در آرد سوخاری یا برش های نان ، سرخ می شوند.

تایلند

میان وعده تایلندی

میان وعده های شیرین خانوم بوئانگ را می توانید در سراسر تایلند پیدا کنید. خمیر بسیار نازکی که پر از مواد شور و شیرین است.

روسیه

میان وعده روسی

پیراشکی پیروزکی یکی از میان وعده های معروف روسی است. کیک پخته شده در فر یا سرخ شده که با مواد مختلفی مانند گوشت گاو یا سیب زمینی پر شده است.

اوکراین

میان وعده اوکراینی

holubtsi اوکراینی در لغت به معنای “کبوتر کوچک” است. محتوای آن ترکیبی از گوشت ، سبزیجات و حبوبات است. اوکراینی ها آن را با برگ چغندر ، کاهو یا اسفناج درست می کنند و در تاکستان های اوکراین آن را با برگ مو می پزند. این کشک در آب گوشت ، رب گوجه فرنگی و خامه ترش پخته می شود.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

×
  • ×