چهارشنبه , ۹ خرداد ۱۴۰۳ 2024 - 05 - 28 ساعت :
» آشپزی » کلوچه مغزدار ، مفید و مغذی
تهیه کلوچه مغزدار مغذی و مفید
آشپزی

کلوچه مغزدار ، مفید و مغذی

تیر ۲, ۱۴۰۰ 0۰

کوکی ها با آجیل یک میان وعده مفید و مقوی برای روزهای طولانی سال هستند.

کیک آجیل کیک خوشمزه ای است که بادام و فندق دارد و برای کودکان مفید است. این را می توانید در خانه تهیه کنید و با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید.

مواد لازم

آرد: ۲ فنجان

بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری

شکر: سه‌چهارم فنجان

کرۀ آب شده: یک‌دوم فنجان

رندۀ پوست لیمو ترش: یک قاشق سوپ‌خوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: دو عدد

بادام (نصف شده): یک‌چهارم فنجان

فندق (خرد شده): یک‌چهارم فنجان

نارگیل (رنده شده): یک‌چهارم فنجان

طرز تهیه

پخت کلوچه مغزدار

فر را روی ۱۷۷ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی پهن کنید. نارگیل ، فندق و بادام را در سینی فر قرار دهید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه گرم شود. سینی را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

در یک کاسه جداگانه بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در ظرف دیگری شکر و کره را با همزن دستی بزنید تا نرم و سبک شود. یک تخم مرغ ، نمک ، وانیل و پوست لیمو را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد ، تخم مرغ دیگری و مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید.

در آخر ، مغزهای بو داده را درون مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را روی کاغذ روغنی پهن کرده و به شکل لوله ۵/۷ در ۳۰ در آورید. مقداری بادام خام روی خمیر بپاشید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

بهتر است کوکی یک بار وارونه شود تا خوب بپزد. سینی را از فر خارج کنید تا کلوچه ها خنک شوند. بعد از خنک شدن ، با چاقوی دندانه دار برش بزنید. برش کوکی ها را روی سینی فر بچینید و در فر قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه سینی را از فر خارج کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رویا شبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 8 =

×
  • ×